Manipulare cu băncile din România. "A fost o formă de șantaj!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inițiatorul legii dării în plată Daniel Zamfir a vorbit despre faptul că băncile au amenințat că o dată ce legea dării în plată va intra în vigoare, populația nu va mai avea acces la credite, catalogând acest lucru o formă de șantaj.

"Asta a fost o formă de șantaj a băncilor prin care să sperie populația să influențeze Guvernul și Legislativul spunând că dacă intră legea dării în plată în vigoare, nu o să mai aveți acces  la credite. După cum ați văzut, în prima săptămână au anunțat că vor mări avansul până la 40%, au și făcut-o, numai că săptămânile trecute au apărut comunicate oficiale de la unele bănci din România care au spus că au coborât avansul, din nou, la 15%.

Eu le-am spus oamenilor de la bun început că asta e numai o formă de șantaj pentru că băncile, într-un final, nu au ce să facă, vor trebui să dea credite că nu s-or apuca acum de agricultură, subiectul lor de activitate este să dea bani. Uitați că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce spuneau cei de la Banca Națională, că vor da faliment patru bănci, etc", a declarat Daniel Zamfir la interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel