Ingrid Mocanu, către Barna: Ar trebui să fiu bucuroasă
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu i-a transmis un mesaj lui Dan Barna, candidatul USR la alegerile prezidențiale.

Ingrid Mocanu, achitată definitiv în dosarul ANRP și supusă tirurilor #rezist în timpul anchetei penale, i-a transmis un mesaj lui Dan Barna, liderul USR.

„Domnule Dan Barna! În mod normal, dat fiind faptul că oamenii dvs, haștagienii care urlau prin piețe ca eu și alții ca mine să meargă nevinovați prin pușcării, pentru că ”s-a furat” în România, ar trebui să fiu bucuroasă pentru ceea ce vi s-a întâmplat. Și să vă arunc superiorul: ”v-am pus eu?”.

Nu mă bucură deloc, din contră, mă întristează profund.

Și nedreptatea care vi se face - cel puțin apariția ”anchetei” în perioada campaniei, pentru că fondul chestiunii nu îl cunosc și nu îl comentez - mă revoltă profund.

Oamenii dvs nu vă vor lua apărarea nici public și nici în alt fel... eu sunt aici însă, mă va revolta orice nedreptate, inclusiv cea făcută celor ce mi-au vrut răul.

Indiferent de ce se va întâmpla cu mine, voi continua să lupt pentru Dreptate, Adevăr și Justiție Reală ... și le voi clama inclusiv pentru dușmanii acestor valori esențiale într-un stat de drept.

Și nu o să vă spun ”v-am spus eu?” pentru că sunt convinsă că știați de atunci că am dreptate ... doar jucați un teatru penibil, sperând că asta vă va salva pe dvs, pe persoană fizică... deși știați că ceea ce spuneam este adevărat.

Sper să aveți un dram de demnitate să recunoașteți public la un moment dat că știați și să terminați cu circul penibil ... dar ce mai este onoarea în ziua de azi? Mai nimic ...”, a transmis Ingrid Mocanu, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel