Data publicării:
Înghețată de căpșune, rețetă. Cum se prepară. Este delicioasă!
Înghețată de căpșune, rețetă. Cum se prepară. Înghețata de căpșune este desertul preferat al verii. Iată cum se prepară.
Ingrediente pentru îngheţata de căpşune
350 g căpşuni
200 ml smântână pentru frişcă
300 ml lapte
125 g zahăr
1/2 lămâie (doar sucul)
Cum se prepară îngheţata de căpşune
Înghețată de căpșune, rețetă. Cum se prepară. Curăţăm codiţele căpşunelor, le trecem rapid printr-un jet de apă rece şi le ştergem cu grijă. Stropim căpşunile cu sucul unei jumătăţi de lămâi mari şi le amestecăm cu zahărul. Le mixîm la robot, la viteză maximă, până obţinem un sos fin.
Înghețată de căpșune, rețetă. Cum se prepară. Amestecăm sosul cu smântâna lichidă şi laptele şi mixăm din nou pentru cca 3 minute, la viteză maximă. Punem îngheţata într-o formă şi o băgăm la congelator pentru 24 de ore, scrie lauraadamache.ro.
Înghețată de căpșune, rețetă. Cum se prepară. Dacă dorim ca îngheţata să fie foarte fină, o mixăm o dată la 40 de minute, în primele 3 ore după ce am băgat-o la congelator.
Înghețată de căpșune, rețetă. Cum se prepară. După 24 de ore scoatem îngheţată de la congelator şi o tăiem în bucăţi. Introducem bucăţile de îngheţată de căpşuni în robot şi mixam la viteză maximă până obţinem o îngheţată spumoasă şi fără cristale de gheaţă în ea.
Înghețată de căpșune, rețetă. După ce am mixat-o, o mai lăsăm cca 15-20 minute la congelator, apoi o servim cu sos de ciocolată sau cu orice altceva doriţi dumneavoastră.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News