INFOTRAFIC: Trei porturi, închise din cauza ceţii
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române anunţă că trei porturi principale au fost închise din cauza ceţii în România. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Se circulă însă în condiții de ceață densă în Capitală și pe mai multe artere rutiere din județe precum Olt, Dolj, Tulcea, Constanța, Bacău, Vrancea, Ialomița, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Vâlcea, Maramureș și Covasna", transmite Poliţia Română.

Trei porturi, ÎNCHISE

"Prezența acestui fenomen (ceața densă) a determinat și închiderea în această dimineață a porturilor Constanța Nord, Constanța Sud și Midia (în județul Constanța).

Amintim că circulația rutieră este întreruptă pe toată perioada sezonului rece, pentru toate categoriile de autovehicule, pe:

- DN67C (Transalpina) - între kilometrii 34+800 (Rânca, Gorj) şi 79+200 (Curpăt, Sibiu), până la data de 30 iunie 2021;

- DN17D  (Valea Mare, Bistrița-Năsăud – Cârlibaba, Suceava), până la data de 30.03.2021;

- DN1R  (Poiana Horea, Cluj – Mătișești, Alba), până la data de 30.03.2021.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte", se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel