Data actualizării:
Data publicării:

Infotrafic. Circulația întreruptă pe A2 și alte cinci drumuri naționale

Autor: Vlad Manolache | Categorie: Stiri
WhatsApp
Autostradă
Autostradă

Infotrafic a anunțat drumurile pe care circulația este întreruptă.

Infotrafic anunță că, începând de astazi pâna pe data de 4 noiembrie, pe Autostrada A2, pe sensul Bucuresti - Constanta, circulatia este închisa între kilometrii 68+700 metri - 75+900 metri (între Lehliu - Gara si Drajna, judetul Calarasi), pentru lucrărilor de reparații la sistemul rutier. Traficul se va desfașura pe calea 2, Constanța - București, în ambele sensuri, pe câte o banda de circulație.

Drumuri naționale afectate

În judetul Vaslui, pe DN 28 Albita - Raducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri - 138+350 metri, se vor executa lucrări la partea carosabilă, până pe data de 7 octombrie 2018, circulația rutieră în anumite puncte desfășurându-se pe un fir, alternativ. Conducatorii auto sunt sfătuiți ca sporească atenția la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

"Sunt în continuare cu circulatia întrerupta, din cauza afectarii suprafetei carosabile în urma inundatiilor din aceasta vara, urmatoarele drumuri nationale:

- DN 73D, între localitatile Boteni si Suslanesti, judetul Arges;

- DN 11B, în zona localitatii Catrusa, judetul Covasna;

- DN 2H, în localitatea Milisauti, pe podul de peste râul Suceava, judetul Suceava;

- DN 2L, în localitatea Soveja, judetul Vrancea.

Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Întorsura Buzaului este oprita pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri", se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel