Infotrafic 3 iunie. Restricţii pe mai multe autostrăzi şi drumuri naţionale
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Trafic
Trafic
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul pe DN1 (E68) Braşov – Făgăraş se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 187+300 de metri, la ieşirea din Codlea către Sibiu. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile din ultimele zile, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni (judeţul Argeş). Ruta ocolitoare: DN73.

De asemenea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe două artere rutiere:

- DN24 (E581) Crasna – Bârlad, la kilometrul 86+600 de metri, în zona localităţii Strâmtura-Mitoc, judeţul Vaslui (aluviuni pe carosabil);

- DN75 Turda - Câmpeni, la kilometrul 175, în zona localităţii Buru, judeţul Cluj (alunecare de teren).

Lucrări de infrastructură

În această perioadă se execută diferite tipuri de lucrări la suprafaţa carosabilă, motiv pentru care sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe DN7, tronsonul kilometric 152+250m - 152+550m, pe raza localității Dedulești, județul Argeș, se execută lucrări de consolidare asupra părţii carosabile, asigurarea scurgerii apei și refacerea parapetului. Din această cauză, circulația vehiculelor rutiere cu masă totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone este restricționată până la finalizarea lucrărilor, zilnic, în intervalul orar 06:00-23:00. Ruta alternativă stabilită este: Pitești - DN65 - Slatina - DN65 - Salcia (județul Olt) - DJ677 - Arcești Cot (județul Olt) - DN64 - Drăgășani - DN64 - (intersecție DN64 cu DN67) - DN67 - (intersecție DN67 cu DN7).

În judeţul Mehedinţi, pe DN6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la poziţia kilometrică 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se execută lucrări de asfaltare, pe ambele sensuri de mers, alternativ, traficul desfăşurându-se dirijat, prin intermediul indicatoarelor rutiere.

Iar în judeţul Vâlcea, pe DN7, se efectuează lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Sasca Mare, aflat la kilometrul 157+762 metri, în localitatea Milcoiu, precum şi reparaţii la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Sâmnicu, kilometrul 165+767 metri, respectiv podul peste râul Sâmnicel, kilometrul 169+760 metri, din localitatea Blidari. Traficul este restricţionat pe câte un sens de circulaţie, desfăşurându-se prin indicatoarele rutiere montate la faţa locului.

Sunt în vigoare şi două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, cauzate tot de executarea de lucrări de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Tot pe Autostrada A2 traficul este restricţionat pe prima bandă între kilometrii 49 şi 65, pe sensul către litoral, pentru executarea de lucrări la partea carosabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel