Data publicării:

Infotrafic 21 iunie. Drumuri naţionale şi autostrăzi cu circulaţie restricţionată

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Trafic
Trafic
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Traian Vuia – Timişoara, la kilometrul 447 (în zona localităţii Traian Vuia, judeţul Timiş), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane adulte au decedat, iar doi minori au suferit leziuni grave, fiind în stare comatoasă. Circulaţia rutieră pe sensul către Timişoara este deviată de către poliţişti prin parcare.

Pe DN73 Câmpulung - Braşov, la kilometrul 77, în localitatea Dâmbovicioara, judeţul Argeş, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, altenativ, din cauza surpării suprafeţei de rulare.

Pe DN15, la kilometrul 210, la intrarea în localitatea Tulgheş dinspre Suceava, (judeţul Harghita), a avut loc în jurul orei 07.15 un eveniment rutier: un autocamion încărcat cu cărbune s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulaţia auto se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Astăzi, între orele 07:00 - 19:00, pe DN15, la kilometrul 26+450, în localitatea Cheţani, judeţul Mureş, se execută lucrări de montare a elementelor prefabricate la pasajul pe autostrada construită peste drumul national. Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, fiind dirijată de piloţi de trafic.

Pe DN11 Oneşti – Târgu Secuiesc, la kilometrul 106+700 de metri, între localităţile Ferăstrău-Oituz şi Hârja, judeţul Bacău, circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate de cale. În acest loc, în cursul zilei de ieri, a avut loc un eveniment rutier: o cisternă încărcată cu formaldehidă s-a răsturnat în decor. Aproximativ jumătate din cantitatea de substanţă a fost transbordată în cursul nopţii trecute.

Pe DN 22/ E87 (digul Şosea Măcin - Smârdan), în judeţul Tulcea, din cauza creşterii cotei apei Dunării, sunt instituite două restricţii de circulaţie, de tonaj şi viteză, astfel: restricţia de tonaj este în vigoare pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar cea de viteză este impusă pentru limita maximă de 70 km/oră. Sunt exceptate autovehiculele de pompieri, poliţie, SMURD, poştă, precum şi mijloacele auto care execută lucrări de combatere a efectelor inundaţiilor.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Semnalăm, de asemenea, că din cauza aluviunilor de pe carosabil, DJ 230 este blocat pe raza localităţii Drajna, judeţul Prahova.

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să circule cu prudenţă, să nu efectueze manevre riscante şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel