Data publicării:

Infotrafic 13 ianuarie. Cum se circulă pe drumurile naţionale

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Precipitații sub formă de ninsoare ușoară se înregistrează acum pe artere din județele Olt, Cluj, Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Bihor, Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Suceava, Brăila, Tulcea, Călărași și Ialomița. Ceață densă se semnalează la această oră pe mai multe drumuri naționale din județele Mehedinți, Caraș-Severin, Bihor, Harghita și Suceava.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel