UPDATE: INFOTRAFIC, 4 august. Plouă torențial pe A2, București - Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Traficul se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere, iar pe câteva drumuri naționale sunt instituite restricții de circulație. 

UPDATE 4: Plouă torențial pe Autostrada A2, București - Constanța

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră - 15:30, pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 64,  în zona localității Lehliu Gară, județul Călărași, plouă torențial, existând pericol de acvaplanare. De asemenea, vizibilitatea este redusă din cauza condițiilor meteo.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”, au anunțat polițiștii.

UPDATE 3: Accident mortal la Vaslui. Trafic îngreunat pe DN 24

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24 Bârlad-Vaslui (E 581), la kilometrul 83+200 de metri, în afara localității Bogdănița, județul Vaslui, un pieton (bărbat, 34 de ani) s-a angajat în traversarea părții carosabile și a fost acroșat mortal de un autotren.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, pentru 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident grav. 

UPDATE 2: Trafic restricționat pe DN 6, în Teleorman

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 1 – 31 august a.c., au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe DN 6 București-Alexandria, între kilometrii 70 – 73+331 de metri, în afara localității Vitănești, județul Teleorman. Traficul rutier se desfășoară pe ambele sensuri, însă cu restricții de viteză de 40 de km/h.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii de circulație”, au anunțat polițiștii. 

UPDATE: Trafic restricționat în Covasna și Harghita pentru desfășurarea unui eveniment sportiv.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 4 – 7 august a.c., pe mai multe drumuri naționale din județele Harghita și Covasna, se va desfășura a XV-a ediție a "Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc", astfel:

- miercuri, 4 august, începând cu ora 12:45:

1. DN 13A, km. 33+196 de metri - 70+405 metri, între loc. Sărățeni și Bisericani, jud. Harghita;

2. DN 13C,  km. 31+195 de metri - 12+907 metri, între loc. Bisericani și Cristuru Secuiesc, jud. Harghita.

- joi, 5 august, începând cu ora 12:45:

1. DN 13A, km. 83+675 de metri - 84+776 de metri, între loc. Odorheiu Secuiesc și Brădești,  jud. Harghita;
2. DN 13B, km. 43+303 metri - 47+792 de metri, între loc. Joseni și Gheorgheni, jud. Harghita;

3. DN 12,  km. 127+842 de metri - 81+025 de metri, între loc. Valea Strâmbă și Miercurea Ciuc, jud. Harghita.

- vineri, 6 august, începând cu ora 12:45:

1. DN 12,  km. 12+650 de metri - 39+190 de metri, între loc. Sf. Gheorghe și Bixad, jud. Covasna;
2. DN 11C, km. 35+435 de metri – 0,  între loc. Bixad și Tg.Secuiesc, jud. Covasna;
3.DN 13E,  km. 59+988 de metri - 30+275 de metri, între loc. Covasna și Sf. Gheorghe, jud. Covasna.

- sâmbătă, 7 august, începând cu ora 14:00:

1. DN 12,  km. 81+025 de metri - 89+739 de metri, între loc. Miercurea Ciuc și Racu, jud. Harghita;
2. DN 12A, km. 9+036 - 0+200 de metri,  între loc. Frumoasa și Miercurea Ciuc, jud. Harghita;
3.  DN 12,  km. 73+500 de metri  - 71+823 de metri, între loc. Miercurea Ciuc și Sâncrăieni, jud. Harghita;

4. DN 12,  km. 53+330 de metri - 61+600 de metri, între loc. Tușnad și Sânmartin, jud. Harghita.

Circulația sportivilor se va face pe partea dreaptă a drumului, cât mai aproape de marginea părții carosabile, fiind aplicate restricții de trafic doar în momentul trecerii caravanei cicliste.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației.

Trafic îngreunat pe DN 13. Au loc lucrări la carosabil

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 4 august, pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 9+732 de metri, la intersecție cu DJ 112A, în localitatea Bod, județul Brașov, se execută lucrări de reasfaltare la podul de peste râul Ghimbășel.

Circulația se desfășoară alternativ, pe 1 fir, dirijat cu piloți de circulație, valorile de trafic fiind ridicate pe ambele sensuri de deplasare.

Restricții pe Autostrada A1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe mai multe tronsoane ale autostrăzii A1 se vor efectua astăzi, 4 august, lucrări de reabilitare ce vor impune restricții de circulație, respectiv:

- autostrada A1 Sibiu –Deva, km. 306+580 de metri, sensul către Sibiu, localitatea Sebeș, județul Alba, se efectuează înlocuirea rosturilor de dilatație, în perioada 4 august, ora 06:00 – 14 august, ora 14:30. Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi;

- autostrada A1 Sibiu –Deva, km. 372+800 de metri – 371+800 de metri, sensul către Sibiu, localitatea Șoimuș, județul Hunedoara, au loc lucrări de înlocuire a glisierei mediane, până la ora 14:00. Traficul rutier este restricționate pe a doua bandă;

- autostrada A1 Deva-Nădlac, km. 452+800 de metri – 453, sensul către Nădlac, în zona localității Traian Vuia, județul Timiș, se execută lucrări de asfaltare a carosabilului, până la ora 14:30. Circulația se desfășoară doar pe a doua bandă.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, dar și pe DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

Aglomerație la intrarea în Capitală



În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN 4 (localitatea Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităților Chitila, Mogoșoaia, Domnești și Berceni.

Pe sensul către Ploiești al DN 1A Brașov-Ploiești, la kilometrul 168, în apropierea localității Babarunca, județul Brașov, în urma condițiilor meteo din ultima perioadă, a avut loc o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 30 - 40 de metri. Se circulă alternativ, pe un sens, prin semaforizare.

Restricții de circulație pe DN 7 și DN 64

Centrul Infotrafic mai informează că, astăzi, 4 august, traficul se desfășoară restricționat pe mai multe artere rutiere pentru efectuarea unor lucrări, după cum urmează: 

- DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, km. 170 - 171, pe raza localității Budești, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de betonare a șanțurilor, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulația desfășurându-se pe jumătate din cale, dirijată cu piloți de trafic (restricția se aplică doar în momentele în care se toarnă beton);

- DN 7 Arad - Nădlac, pe centura de Nord-Vest a municipiului Arad, județul Arad, se continuă lucrările de asfaltare la podul rutier de pe DN7, astăzi, în intervalul orar 09:00 – 17:00, circulația desfășurându-se alternativ, prin semaforizare;

- DN 64 Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, între km. 92+434 de metri – 101+400 de metri, pe raza localității Băbeni, județul Vâlcea, se aplică marcaje rutiere, între orele 08:00 - 18:00, traficul desfășurându-se îngreunat pe ambele sensuri de mers.

”Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă”, recomandă polițiștii. 

Trafic deviat sau restricționat, parțial, în Capitală: 

- Șos. Pantelimon - Cora;

- Șos. Panduri - Str. Dr. Bagdasar;

- Drumul Taberei - Str. Brașov;

- Splaiul Unirii și Splaiul Independenței – mai multe puncte de lucru;

- Str. Doamna Ghica - Șos. Colentina – lucrări realizare pasaj rutier;

- Șos. Berceni - lucrări la noua stație de metrou „Tudor Arghezi”;

- Calea Giulești - Stadionul Rapid;

- Prelungirea Ghencea de la str. Brașov până la str. Râul Doamnei, lucrări de supralărgire a arterei.

- Șos. Olteniței – lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor;

- Bd. Iuliu Maniu - Bd. Vasile Milea – lucrări de modernizare a liniei de tramvai;

- Bd. Mareșal Averescu – lucrări de înlocuire a rețelei publice de canalizare;

- bretea pasaj DN1, sensul dinspre Bd. Ion Ionescu de la Brad către Str. Constantin Dobrogeanu Gherea – surpare a părții carosabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel