Informații bombă din Universitatea din București despre Nicușor Dan. "Ce voiați, să ascund toate astea?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Senatului Universității din București, sociologul Marian Preda, îl atacă dur pe candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

"Văd că s-au inflamat susținătorii lui Nicușor Dan și fac referiri la nu știu ce "băieți" care scot informații denigratoare. Am publicat aceste informatii pentru că mulți dintre cunoscuții mei voiau să-l voteze pe ND neștiind astfel de lucruri; nu susțin în mod special un contracandidat al lui (în nici un caz pe Firea!) dar cred că informarea corectă este necesară în orice decizie, în orice proces electoral", a scris  Marian Preda, pe Facebook.

Sociologul a continuat: "Ce am spus eu despre ND sunt fapte pe care le cunosc zeci de persoane din conducerea UB și nu numai: a intentat proces UB și a vrut să demoleze acele clădiri. Acele clădiri sunt vecine cu Aedificia Carpați și firma a făcut diverse propuneri UB în legătură cu spațiul pe care sunt construite (de exemplu, au participat cu un proiect la licitatie cu o varianta care era convenabila pentru ei, ca vecini si nu pentru noi, ca institutie beneficiară). Clădirile nu sunt la vedere, la strada și este curios cum a aflat Salvati Bucurestiul despre ele. Invitatia insistenta transmisă lui Nicușor Dan prin Mircea Kivu (care a și fost să vadă clădirile), a fost refuzată și procesul a continuat ani de zile".

"Ce voiați, să ascund toate astea? Dacă nu este nimic problematic, să-l voteze mai departe cei care cred în el și în corectitudinea lui. Eu nu cred", a conchis președintele Senatului Universității București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel