Influența Lunii Pline în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay
Pe 7 martie, în aceeași zi în care Saturn intră în semnul Peștilor, o să avem și o Lună Plină în Fecioară. Luna Plină îi va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Cu Luna Plină în Fecioară şi cu Soarele în Peşti, vorbim despre o axă a vindecării, de o axă a suferinței, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu și compasiune. Va fi o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Dar da, nu va fi deloc ușor.

Când avem o Lună Plină, Soarele și Luna se află într-o opoziție. Soarele va fi în Pești, iar Luna în Fecioară.

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

Tematica principala a acestui fenomen astrologic este anxietatea si neacceptarea propriilor limite. De fapt, trebuie sa invatam ca nu le putem face noi pe toate.

Horoscop Luna Plină în Fecioară pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină de pe 7 martie va activa la tine Casa a 6-a și oarecum, vei realiza că nu le poți face pe toate la locul de muncă. Ai face bine să îți accepți unele limite în zona profesională. Este vorba despre aici și acum. Energia Fecioarei nu vorbește despre viitor, ci despre prezent. 

Deci, dacă nu îți iese un proiect, nu e cazul să disperi, să te panichezi sau să suferi. O Lună Plină de pe axa 6-12 vorbește și despre sănătate. Stilul tău de viață poate avea ceva de suferit, așa că poate ar fi cazul să schimbi ceva la el.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, neacceptarea limitelor va veni pe axa 5-11. Nevoile tale versus nevoile celorlalți. Dacă aștepți de la cei din jur mai mult și tu nu îți oferi ceea ce aștepți, va apărea un moment în care te poți supăra pe ei. Dar nu către ei trebuie să îți duci această supărare, ci către tine însuți.

Dacă ai copii, recomandarea astrologului Daniela Simulescu este să nu te superi pe ei degeaba, ci să îți gestionezi mai bine propriile emoții înainte de a le proiecta pe cei mici... Citiți continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel