Industria din România, modele de succes. Echipa Leviatan Design, în studiourile DefenseRomania
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
O mică parte a echipei de succes care reprezintă compania românească Leviatan Design a fost prezentă în studiourile DefenseRomania.

Va fi o emisiune specială care va fi difuzată, începând cu ora 14:00, pe platforma DefenseRomania, dar și la DCNews.

Invitații acestei ediții speciale vor fi Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, una din cele mai de succes companii private din industria de apărare din România, alături de  Maria Văsi, Coordonator Birou Structuri Leviatan Desing, și Gabriel Marcu, Director Tehnic în cadrul Leviatan Design.

După 10 ani de activitate Leviatan Design, reprezentanții companiei vor explica cum a reușit o firmă românească să răzbească în industria militară și civilă, în domeniul infrastructurii și construcțiilor. 

Marile proiecte finalizate, atât militare cât și civile, precum și proiectele de viitor vor fi printre subiectele discutate. Și, bineînțeles, impactul infrastructurii asupra arhitecturii militare.

Nu vor fi ocolite subiecte sensibile precum forța de muncă, pregătirea personalului și teama eternă privind înlocuirea factorului uman de către tehnologie.

În cadrul emisiunii va fi discutată și esențiala componentă tehnologică care a asigurat succesul Leviatan Design, precum și multe alte subiecte pe care vă invităm să le descoperiți începând cu ora 14:00.

Emisiunea specială a DefenseRomania din 01 iulie 2022, în care invitații vor fi Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, Maria Văsi, Coordonator Birou Structuri Leviatan Desing, și Gabriel Marcu, Director Tehnic în cadru Leviatan Design, poate fi urmărită începând cu ora 14:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel