Indian Wells. Wozniacki, eliminată. Halep, lider mondial și după turneu
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Wozniacki halep
Wozniacki halep
Veste importantă pentru Simona Halep. Românca rămânel ider mondial și după Indian Wells!

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, fiind învinsă în două seturi, 6-4, 7-5 de rusoaica Daria Kasatkina, într-o partidă disputată marţi. 

Wozniacki, care spera să câştige această competiţie pentru a o putea detrona pe Simona Halep din fotoliul de lider al clasamentului mondial, a suferit al doilea eşec consecutiv în faţa Dariei Kasatkina, care o învinsese pe daneză şi luna trecută, în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg (Rusia). 

În turul următor, Kasatkina (20 ani, locul 19 WTA) o va avea ca adversară pe germanca Angelique Kerber, învingătoare cu 6-1, 6-1 în faţa jucătoarei franceze Caroline Garcia. 

[citeste si]

Tot marţi, jucătoarea americană Venus Williams, numărul 8 mondial, s-a calificat în sferturile de finală la Indian Wells, pentru al doilea an consecutiv, în urma victoriei cu 7-6 (8/6), 6-4 înregistrate în faţa letonei Anastasija Sevastova (locul 20 WTA). 

Venus, care în turul precedent a eliminat-o pe sora sa mai mică, Serena Williams, revenită în circuitul feminin după o pauză de 14 luni, se va lupta pentru un loc în semifinale cu spaniola Carla Suarez Navarro, învingătoare cu 6-2, 6-4 în partida cu americanca Danielle Collins. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel