Independentul Valeriu Nicolae a pierdut "la mustață" intrarea în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Valeriu Nicolae  Foto: Facebook
Valeriu Nicolae Foto: Facebook
Candidatului independent Valeriu Nicolae i-au lipsit 31 de voturi pentru a  obţine un mandat de deputat de Bucureşti. "E doar vina mea că nu am intrat în Parlament", a scris acesta pe Facebook.

"E doar vina mea că nu am intrat în Parlament (șansele ca cele 8 contestații să fie admise sunt minime). Au lipsit 31 de voturi - au fost peste 16.300 de oameni care m-au votat. Îmi pare tare, tare rău pentru oamenii care au pus mult, mult suflet în campanie. Am făcut o campanie cinstită așa cum cred că ar trebui făcută o campanie. Urăsc să pierd", a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

"Nu, nu e o chestie declarativă, urăsc cu spume să pierd. Dar am pierdut de multe sute de ori. De ceva ani încoace îmi dau seama că dacă pierd din cauza mea trebuie să fac tot posibilul să nu pierd degeaba și să învăț cât se poate din eșec pentru a evita să pierd în același fel.

În concluzie este vina mea că nu am reușit să ajungem în Parlament. Puteam să fac lucrurile mai bine. Sigur că sunt o mulțime de chestii remarcabile în încercarea asta și faptul că am strâns cele mai multe voturi pentru un independent, că am reușit să-l spulberăm pe Gabriel Oprea (am luat de peste 22 de ori mai multe voturi) și să câștig mai multe voturi în București decât multe partide în toată țară, incluzând Partida Romilor e tare.

Că am mai și scos într-un sector al Bucureștiului aproape la fel de multe voturi ca ProRomânia și PMP deși am avut zero prezență la televiziuni și cu un buget total sub 2000 de EUR e super. Dar tot am pierdut. La 31 de voturi. Dar o să fim mult, mult mai buni când o să încercăm data viitoare. Acum avem căteva sute de cadouri de Crâciun de distribuit în Ferentari și satele din Argeș, încercăm să dezvoltăm Casa Bună în așa fel încât să acoperim și partea de angajare a copiilor care au devenit adulți și în ianuarie o să ne gândim și care sunt următorii pași pentru grupul #nutotei," a conchis independentul Valeriu Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel