Inculpații din Dosarul Transferurilor își așteaptă, marți, sentințele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dosarul Transferurilor
Dosarul Transferurilor

Zi grea pentru greii fotbalului românesc. George Copos, Giovani Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Cristi Borcea așteaptă verdictul în celebrul Dosar al Transferurilor  în care sunt acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave și evaziune fiscală.

Potrivit rechizitoriului DNA, aceștia sunt acuzaţi de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

În rechizitoriu sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalişti români efectuate de la cluburile Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi către cluburi din străinătate, în perioada 1999 - 2005, în culpă aflându-se George Copos, Giovani Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Cristi Borcea.

Pentru toţi aceştia procurorul de caz a cerut condamnarea cu executare în regim de detenţie, solicitărilor variind între minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu şi Jean Pădureanu, şi o pedeapsă de 20 de ani pentru Ioan şi Victor Becali.

Citește și:

Giovani Becali la Tribunal: Puneţi-mi cătuşele! Daţi-mi 20 de ani

Procurorii cer pedeapsa maximă pentru Ioan şi Victor Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel