Fosta concurentă X Factor, Cher Lloyd, a fugit de pe scenă la "V Festival"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cher-lloyd
cher-lloyd

Cher Lloyd, fosta concurentă la show-ul X Factor UK, a fost ținta unui incident neplăcut care a avut loc în timp ce tânăra artistă în vârstă de 19 ani performa pe scenă la festivalul de muzică desfășurat în localitatea Chelmsford, Essex, din estul Angliei. Motivul este pe cât de șocant, pe atât de dezgustător: unul dintre spectatori a aruncat cu o sticlă plină de urină în ea.

Autor: Robert Sandu

Întâmplarea a avut loc duminică, chiar în momentul în care Cher Lloyd se pregătea să interpreteze a doua melodie din repertoriul său. Nu a mai apucat s-o cânte, pentru că a părăsit scârbită și foarte supărată scena. Până la urmă s-a întors pe scenă, pentru că nu a vrut să-și dezamăgească fanii care veniseră să o asculte live, dar s-a răstit la mulțimea de pe Hylands Park. "Și așa e dificil să cânți în fața atâtor oameni, darămite atunci când se aruncă cu sticle de piș..t în direcția ta", le-a reproșat fosta "senzație" X Factor.

După ce cântăreața britanică și-a terminat reprezentația, impresarul acesteia a declarat pentru MailOnline că ceea ce s-a întâmplat e inacceptabil. "Din păcate, acei câțiva fraieri din public au trebuit să strice distracția pentru toți ceilalți prezenți la eveniment să asculte un artist talentat ca Cher", a spus acesta. De celaltă parte, interpreta Cher Lloyd nu s-a sfiit să discute incidentul pe Twitter, dar a zis că va trece peste acest episod neplăcut și că mâine este o nouă zi pentru ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel