Inconștiență în trafic. Un bărbat fără permis a intrat cu maşina într-o casă şi un copac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Un bărbat a fost urmărit de poliţişti pe străzile din municipiul Arad, după ce nu a oprit la semnalele agenţilor. 

Un bărbat de 32 de ani a fost urmărit de poliţişti, luni seară, pe străzile din municipiul Arad, după ce nu a oprit la semnalele agenţilor, suspectul izbindu-se cu autoturismul de o casă şi un copac, înainte să fie prins. Incidentul a avut loc în zona istorică a municipiului Arad, după ce poliţiştii au încercat să oprească maşina în trafic pentru verificări.

Şoferul nu a oprit, a continuat să accelereze şi a pierdut controlul volanului pe strada Grigore Alexandrescu, unde s-a izbit de o casă. 'Ulterior, şi-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, unde a intrat în coliziune cu un pom şi a ricoşat într-un autoturism.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti în curtea Liceului Teologic, fiind condus la sediul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Adina Aconstantinesei. În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel