Începuturile Crucii Roșii, moment special pentru Familia Regală a României
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 18 dec 2019, 22:34
WhatsApp
Familia Regală a României a fost prezentă astăzi la un eveniment special dedicat începuturilor Crucii Roșii mondiale.

"La Biblioteca Centrală Universitară Regele Carol I din București a avut loc o dublă lansare de carte legată de începuturile Crucii Roșii mondiale și de părintele acesteia, Henry Dunant. Cu concursul Ambasadei Confederației Elvețiene la București, al Crucii Roșii Române, al Editurii Corint și al Editurii Curtea Veche, au văzut lumina tiparului "Amintiri de la Solferino" și "Povestea unei idei". Primul titlu este semnat de părintele Crucii Roșii, Henry Dunant, iar prefața cărții este semnată de Majestatea Sa Custodele Coroanei.

Majestatea Sa Margareta, președinta Societății Naționale de Cruce Roșie din România, și Alteța Sa Regală Principele Radu au luat parte la lansarea celor două publicații, alături de membri ai Corpului Diplomatic, de reprezentanți ai Crucii Roșii române, de personalități din societatea civilă și de jurnaliști", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

La Biblioteca Centrală Universitară Regele Carol I din București a avut loc o dublă lansare de carte legată de începuturile Crucii Roșii mondiale și de părintele acesteia, Henry Dunant. Cu concursul Ambasadei Confederației Elvețiene la București, al Crucii Roșii Române, al Editurii Corint și al Editurii Curtea Veche, au văzut lumina tiparului “Amintiri de la Solferino” și “Povestea unei idei”. Primul titlu este semnat de părintele Crucii Roșii, Henry Dunant, iar prefața cărții este semnată de Majestatea Sa Custodele Coroanei. Majestatea Sa Margareta, președinta Societății Naționale de Cruce Roșie din România, și Alteța Sa Regală Principele Radu au luat parte la lansarea celor două publicații, alături de membri ai Corpului Diplomatic, de reprezentanți ai Crucii Roșii române, de personalități din societatea civilă și de jurnaliști. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #redcross #romania #royal #crucearosie #geneva #swissembassy #henrydunant #solferino

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onDec 18, 2019 at 8:54am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?