Începe Eurovisionul. Vezi când intră Mandinga în competiţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Pregătirile pentru Eurovision sunt pe ultima sută de metri. Marţi va avea loc prima semifinală, iar trupa Mandinga, reprezentanţii României, vor urca pe scenă încă din prima seară. Piesa "Zaleilah" este considerată printre favoritele primei semifinale de către specialişti, mai ales că Mandinga lăsat o impresie foarte bună şi la ultimul Eurovision la care au participat.

"Este normal să simţi emoţii la un asemenea nivel, dar am învăţat să ni le controlăm şi totul va fi bine pe scena Eurovision. Simţim sprijinul celor de acasă, ne bucurăm de foarte mulţi fani şi în Azerbaidjan, inclusiv printre jurnaliştii acreditaţi la Eurovision, ceea ce ne dă multă energie", a declarat solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

Reprezentanţii României au, luni, o repetiţie în faţa presei, urmând ca în aceeaşi zi să aibă loc reprezentaţiile tuturor semifinaliştilor în faţa juriului şi a publicului. Marţi va avea loc prima semifinală care va fi televizată, iar publicul va avea posibilitatea să voteze.

Trupa Mandinga a susţinut duminică seara un concert în Eurovision Village, cel mai mare parc din Baku, la care au venit peste 20.000 de oameni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel