Începe "El Carrusel"! Luis Fonsi are cerințe modeste pentru concertul de la București!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Mai este doar o zi, până când mult așteptatul festival "El Carrusel" își va deschide porțile. Scena de la Romexpo va răsuna cu cele mai tari hit-uri mondiale, "Corazon", "Felices los 4", de la senzația latino a momentului, MALUMA, dar și cu "Despacito" sau "Echame la culpa", de la Luis Fonsi, artistul care a spart orice barieră, și a intrat în istoria muzicală internațională cu o piesă în limbă spaniolă.

În completarea celor doi, nume de referință din România, precum ANDRA, MANDINGA, WHAT'S UP, FLY PROJECT, vor cuceri publicul, cu cele mai cunoscute refrene, momente explozive, surprize inedite, dar și alți invitați internaționali.

(oar_w460)

Cât despre cerințele artiștilor care vor urca pe scena "El Carrusel", se pare că nu sunt de speriat! Dacă Maluma și-a dorit să deguste de la mâncăruri cu specific românesc, pană la fructe și sucuri proaspete, cerând doar câteva băuturi alcoolice, mai greu de găsit în România, iată că și Luis Fonsi a demonstrat că este modest și nu are pretenții exagerate. Autorul hitului “Despacito”, el însăși un tip modest și popular, a cerut în meniu doar friptură, carne de porc, pui și pește, diverse supe din bucătăria italiană, asiatică, dar și tradițională, fructe de mare, salate, orez dar și preparate vegetariane.

(oar_w460)

Festivalul "El Carrusel" își va deschide porțile de la Romexpo, începând cu orele 16.00, timp în care publicul își va putea petrece timpul, în zonele special amenajate de food și entertainment, dar și în zona dedicată familiilor și copiilor -un carusel în mărime naturală. 

Iată desfășurarea, pe ore, pentru toate momentele festivalului! Pe data de 30 iunie 2018, programul festivalului este după cum urmează. Începând cu ora 17:00 va urca pe scenă Pachanga, urmează apoi de la 17.45- Mandinga, apoi, de la ora 18.30, trupa Fly Project. Andra va urca pe scenă la ora 19.30, urmată fiind de celebrul Maluma, al cărui recital va începe de la ora 21.00. Pe 1 iulie, a doua zi a festivalului "El Carrusel", vor urca pe scenă, de la ora 16.30 – Richi B, apoi de la 17.30 What’s Up, la 18.15 urmează Hugel, iar de la ora 21.30 – mult așteptatul Luis Fonsi.

                       

 Organizatorii au impus și câteva reguli de acces la "El Carrusel". Porțile se deschid la oră 16.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe bază biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în bază căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durată concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

 Pentru confortul participanților la concert și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evită aglomerația în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zonă de concert este situat în Bulevardul Expoziției, intrarea B.

 Pentru că traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

  

 Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârstă între 3 și 16 ani pot participă doar însoțiți de părinti, pe bază unui bilet valid cu preț întreg, iar peste 16 ani pot participă neînsoțiți. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe bază unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel