Încep reînscrierile la grădiniţe şi creşe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
FOTO: Freepik @oksix
FOTO: Freepik @oksix
Se reiau înscrierile la grădiniță!

Luni, 20 mai, începe etapa de reînscrieri la grădiniţe şi creşe, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. În această etapă, sunt confirmați copiii care au frecventat grădinița sau creșa în anul școlar curent și pentru care părinții au depus cereri de reînscriere, solicitând menținerea în aceeași unitate de învățământ pentru anul școlar 2024-2025.

Reînscrierile se desfășoară între 20 și 24 mai, transmite Agerpres.

Pe 24 mai, după finalizarea reînscrierilor, unitățile de învățământ vor afișa locurile libere pentru etapa de înscrieri, care va începe pe 27 mai.

A doua etapă, între 17 iunie și 5 iulie

Cea de-a doua etapă de înscriere este cuprinsă între 17 iunie și 5 iulie, la această din ultimă dată urmând să fie anunțate listele copiilor înscriși, precum și locurile rămase libere.

În perioada 19-29 august se va desfășura ”etapa de ajustări”, în care va avea loc înscrierea copiilor care nu au fost înscriși în primele două etape sau care nu au participat la înscriere.

Pe date de 30 august se va afișa lista copiilor înscriși, precum și a numărului de locuri libere după etapa de ajustări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel