Incendiul dintr-un bloc din Iași ar ascunde o CRIMĂ. Femeia găsită moartă, cu urme de violență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto ziaruldeiasi.ro
Foto ziaruldeiasi.ro
Un incendiu care a avut loc într-un bloc din Iași se anchetează ca o crimă. 

Se pare că femeia care a fost găsită carbonizată în baie avea multiple semne de violență. Partenerul acesteia le-a spus anchetatorilor că nu era acasă când a izbucnit incendiul. 

Însă, datele de la fața locului determină anchetatorii să urmărească firul unei posibile crime, arată presa locală. Se presupune că suspectul a încercat prin incendiere să-și ascundă urmele.

Criminaliștii care au mers la fața locului au găsit semne de agresiune fizică pe corpul victimei. Femeia era divorțată și trăia alături de un bărbat care acum este suspect de crimă. Partenerul femeii le-a spus polițiștilor că era plecat din localitate când a avut loc incendiul, conform ZiaruldeIași

Femeia, găsită carbonizată în baie, avea 75 de ani. Se pare că în apartament au ars un dulap din bucătărie și ușa de la baie. 

Să nu uităm că tot în Iași o dublă crimă a avut loc la începutul anului, doi îndrăgostiți fiind uciși. Și în acel caz, s-ar fi încercat ștergerea urmelor prin incendiere. 

Mașină incendiată în apropiere de București, cu un cadavru în portbagaj

În plus, în apropiere de București, o descoperire macabră a fost făcută: cadavrul unui bărbat a fost găsit în portbagajul unei mașini care ardea mocnit pe un câmp de lângă Măgurele. 

Se pare că infractorii consideră că focul este cea mai bună modalitate de a-și șterge urmele. Psihologul criminalist Tudorel Butoi, referindu-se la acest ultim caz, a și spus că infractorii au impresia că scapă ușor de urme dacă incendiază cadavrul. ”Este naiv, o spun pentru că de fiecare dată când au încercat să facă chestii din astea au provocat echipele de criminaliști și de investigatori și au ajuns la ei, pe bază de probe. Deci cel mai bine este să nu faci fapte din astea.” a afirmat specialistul. 

Revenind la primul subiect al știrii, și anume cadavrul femeii plină de urme de violență, care a murit carbonizată în baia apartamentului care a luat foc în Iași, intervenția inițială a fost pentru un incendiu. În urma apelului la 112, pompierii au intervenit. După lichidarea incendiului, a fost descoperită și femeia, în baie, moment în care au apărut primele suspiciuni, dat fiind și felul în care s-a manifestat incendiul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel