Incendiu violent într-un bloc din Capitală. S-a extins! Persoane blocate la etajul 10. Nu pot coborî - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Un incendiu puternic a izbucnit la etajul 10 al unui bloc din Capitală. 

UPDATE: O femeie în vârstă de aproximativ 70 ani, care prezintă arsuri la nivelul brațelor și toracelui, a fost coborâtă cu autoscara. Ulterior a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. 

UPDATE: Conform reprezentanților ISU București Ilfov, incendiul a fost localizat.

A fost acordat primul ajutor pentru nouă persoane (7 adulți și 2 copii), pentru expunere la fum, fără probleme deosebite. Pacienții nu necesită transportul la spital.

UPDATE: Se intervine de la înălțime cu autoscările pe ambele fațade ale clădirii.

Incendiul s-a dezvoltat, inclusiv pe casa scării, până în exteriorul clădirii, pe fațada blocului.

”La etajul 10 unde s-a produs incendiul se verifica în apartamentele învecinate. Au fost găsiți mai mulți locatari, nu sunt în pericol, dar vor rămâne în interior alături de salvatori, nu se poate coborî din cauza temperaturii ridicate”, a anunțat IGSU. 

UPDATE: Paramedicii SMURD evaluează medical șapte locatari, printre care și doi copii, care au fost expuși la fum. 

”În interior intervin echipaje de căutare-salvare și concomitent se lucrează pentru stingerea incendiului, arde puternic într-un apartament, cu degajare mare de fum pe casa scării”, precizează IGSU. 

Forțele de intervenție au fost suplimentate. La fața locului sunt 10 autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, trei autoscări și un echipaj de descarcerare. 

- Știrea inițială - 

Pompierii intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu și salvarea persoanelor dintr-un bloc de locuințe de pe Bulevardul Mihai Bravu, la intersecția cu Basarabia. 

”Se observă flacără și se degajă foarte mult fum, la etajul 10. Nu sunt persoane rănite în acest moment. În sprijin acționează și Detașamentul Special de Salvatori”, au precizat reprezentanții ISU București Ilfov. 

Nu mai puțin de șase autospeciale de stingere intervin la fața locului. De asemenea, mai multe ambulanțe au fost redirecționate către locație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel