Urmărește emisiunea live
Incendiu violent la un hotel din Brașov. Pompierii intervin de urgență - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Incendiu violent la un hotel din Brașov. Pompierii intervin de urgență / Foto: Captură video Youtube
Incendiu violent la un hotel din Brașov. Pompierii intervin de urgență / Foto: Captură video Youtube
Un incendiu puternic a izbucnit la un hotel din Brașov.

Un incendiu uriaș a izbucnit la acoperișul unui hotel din localitatea Rupea. Este vorba despre hotelul Dumbrava. Pompierii intervin de urgență la fața locului, scrie NewsBv.ro.

"La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă si spumă, 2 autospeciale de salvare la înălțime, o autocisterna, 2 echipaje SMURD.", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Totodată, la fața locului se mai deplasează 2 autospeciale cu apa și spumă de la ISU Mureș și 3 autospeciale de intervenție aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgenta ale localităților Rupea, Racoș, Hoghiz.

Din primele informațiile, o singură persoană a suferit un atac de panică si este asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD.

Incendiu la un hotel din Eforie Sud. Peste 80 de turiști, evacuați. Bebeluș coborât de pe acoperiș

Peste 80 de turiști, printre care și copii, au fost evacuați dintr-un hotel din Eforie Sud, din cauza unui incendiu, în luna septembrie a anului trecut. Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.00, la un hotel care are 44 de camere. Pompierilor li s-a spus că există o degajare mare de fum. Potrivit ISU Constanța, în hotel se aflau aproximativ 83 de persoane, printre care 79 de turiști și 4 angajați ai hotelului.

47 au ieșit singure, iar 36 de turiști au fost evacuați de către echipajele de pompieri. 16 dintre ele, între care 11 adulți patru copii și un bebeluș au fost coborâte de pe acoperișul hotelului, unde au ieșit din cauza fumului dens.

O singură persoană care a fost intoxicată cu fum și a fost transportată la spital de către un echipaj de Ambulanță. Persoana este conștientă, cooperantă. Incendiul a fost lichidat la ora 05.00. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

Un alt incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, pe 30 august, lângă un hotel din orașul Giurgiu. Toate cele 55 de persoane care se aflau în hotelul Steaua Dunării din municipiul Giurgiu au fost evacuate de pompieri în urma incendiului izbucnit la o anexă din spatele imobilului, care s-a manifestat cu degajări mari de fum. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel