Data publicării:

Incendiu violent la o hală din Harghita. A fost emis mesaj RO Alert

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
O persoană a avut nevoie de asistență medicală după ce a suferit un atac de panică în urma incendiului care a avut loc la o hală de producție din Gheogheni. 

Un incendiu violent a avut loc în această dimineață la o hală de producție de fibră de sticlă din Gheorgheni (județul Harghita), pompierii intervenit cu mai multe autospeciale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, incendiul se manifestă în interior şi la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de pompieri militari şi civili.

”Incendiul este localizat, se acţionează pentru lichidare. O persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului şi transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni”, a transmis ISU Harghita, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, la faţa locului s-au deplasat şase echipaje de pompieri din cadrul subunităţilor de intervenţie Gheorgheni, Miercurea-Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, o autoscară şi o ambulanţă SMURD. Au fost alertate serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile Lăzarea, Joseni, Suseni şi Ditrău.

De asemenea, din cauza degajărilor mari de fum, ISU Harghita a transmis populaţiei un mesaj de avertizare RO-Alert.

Citește și: O fabrică de reciclare a luat foc, la Sibiu. Toți angajații au fost evacuați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel