Incendiu violent la o centrală din Moscova. Cel puțin 11 răniți
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un puternic incendiu a izbucnit astăzi la o centrală electrică din Moscova. Flăcările se întind pe o suprafață de peste 800 de metri pătrați. Cel puțin 11 persoane au fost rănite. 

Cel puţin 11 persoane au fost rănite joi într-un incendiu de proporţii izbucnit la o centrală electrică din regiunea Moscovei, au anunţat responsabili şi media ruse, citate de Reuters şi EFE.

Focul de la centrala termoelectrică 27 din nord-estul capitalei ruse a cuprins o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi, potrivit unui martor ocular, flăcările ajungeau şi la 50 de metri înălţime.

Ministerul pentru situaţii de urgenţă a indicat pentru Interfax că 11 persoane au fost rănite, în timp ce Ministerul rus al Sănătăţii a informat că şase persoane au suferit arsuri de gradul 1 şi 2.

Serviciile de salvare, care au trimis la faţa locului 150 de pompieri cu câteva zeci de maşini, elicoptere şi trenuri de specialitate, au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul.

O purtătoare de cuvânt a serviciilor de salvare a menţionat că nu a existat pericolul ca focul să se extindă la zone rezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel