Incendiu puternic la acoperișul unui motel din județul Arad
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (damian Ruitenga)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (damian Ruitenga)
Un incendiu puternic a izbucnit, marți seară, la acoperişul unui motel din localitatea Socodor, judeţul Arad. Pompierii intervin la fața locului cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Clădirea arde pe o suprafață de 900 de metri pătrați.

Pompierii arădeni anunță că incendiul a fost localizat în limitele găsite, eliminându-se astfel riscul de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate.

Motelul al cărui acoperiş a fost cuprins de flăcări se află în apropierea unei săli de evenimente, notează aradon.ro.

Salvatorii au mai transmis că în sprijinul forțelor prezente a sosit și o cisternă cu o capacitate de 25.000 de litri de apă, care a fost pusă la dispoziție de către o persoană fizică din localitate.

VEZI ȘI: Explozie la o stație de alimentare CNG, bărbatul a murit pe loc. Au apărut primele imagini. Cum s-a întâmplat totul - Video în articol

Momentul exploziei din staţia de alimentare cu gaz din Pantelimon, unde un bărbat a murit pe loc, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Au apărut primele imagini surprinse de camera de supraveghere din stația CNG din localitatea Pantelimon unde duminică a avut loc o explozie, soldată cu moartea unei persoane și rănirea gravă a alteia.

În imagini se vede momentul în care rezervorul de gaz natural din mașină explodează. În acel moment, operatorul se afla între stație și autovehiculul parcat lângă pompă, relatează Realitatea Plus. În urma exploziei, operatorul a fost prins sub mașină. În imagini se mai vede încă un bărbat, șoferul mașinii. În momentul în care s-a produs explozia, și acesta a fost aruncat la câțiva metri distanță. 

Explozia s-ar fi auzit pe o distanță de sute de metri

Explozia a avut loc duminică dimineața, la ora 05:35, și s-ar fi auzit pe o distanță de sute de metri.

"În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 05,35, am fost solicitaţi să intervenim la o staţie CNG (n.r. - Gaz natural comprimat) din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în staţie, explozie neurmată de incendiu", a anunţat duminică ISUBIF.

Potrivit sursei citate, alimentarea cu gaze a fost oprită, iar traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar cea de-a doua - decedată.

Au acţionat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD, potrivit Agerpres.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/explozie-la-o-statie-de-alimentare-cng-barbatul-a-murit-pe-loc-au-aparut-primele-imagini-cum-s-a-intamplat-totul-video-in-articol_917155.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel