Data publicării:

Incendiu puternic în apropiere de Podul Crimeii. A fost clasificat „cu cel mai înalt grad de dificultate”

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineață, la un depozit de combustibil din apropierea Podului Crimeii.

O instalație de depozitare a combustibilului din apropierea unui pod cheie din regiunea Krasnodar de sud-vest a Rusiei a luat foc la primele ore ale zilei de miercuri, a declarat guvernatorul regional, dar nu au existat rapoarte inițiale de victime, relatează Reuters, citat de The Guardian.

Flăcări și fum negru s-au înălțat deasupra instalației de depozitare, potrivit videoclipurilor postate pe rețelele sociale ruse, deși Reuters nu a putut verifica în mod independent nici rapoartele de incendiu, nici videoclipurile.

„Incendiul a fost clasificat ca fiind de cel mai înalt grad de dificultate”, a declarat Veniamin Kondratyev, guvernatorul orașului Krasnodar, pe aplicația de mesagerie Telegram.

Incendiul a izbucnit în satul Volna, în districtul administrativ Temryuk, a spus el. Se află aproape de Podul Crimeei sau Podul Strâmtorii Kerci, care leagă continentul Rusiei de peninsula Crimeea pe care a anexat-o în 2014 de Ucraina.

„Se fac toate eforturile pentru a preveni extinderea incendiului”, a adăugat Kondratiev. „Nu există nicio amenințare pentru locuitorii satului”, a mai spus el.

Incidentul are loc după ce o lovitură cu dronă a incendiat sâmbătă dimineața o instalație de depozitare a combustibilului rusească în portul Sevastopol din Crimeea, în ceea ce Moscova a declarat că a fost un atac ucrainean.

Ucraina aproape niciodată nu își revendică public responsabilitatea pentru atacurile din Rusia și pe teritoriul controlat de Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel