Incendiu pe Autostrada A1. Un camion arde ca o torță
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Incendiu pe Autostrada A1. Un camion arde ca o torță   /  Sursă foto: Captură Antena 3
Incendiu pe Autostrada A1. Un camion arde ca o torță / Sursă foto: Captură Antena 3
Un camion a luat foc pe Autostrada A1, între Orăștie și Deva.

Potrivit Antena 3, un camion care transporta băuturi alcoolice a luat foc pe Autostrada A1, între Orăștie și Deva. Cristian Morar, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, a spus că, în prezent, traficul este blocat pe unul dintre sensurile de mers.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 06:30 în apropiere de orașul Simeria, județul Hunedoara.

Tragedie în Vaslui. Tată a 10 copii, mort într-un accident. ”Amândoi își fac casă. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital”

Tragedie fără margini în județul Vaslui. Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți grav, după un accident care a avut loc luni pe un drum județean, transmite PRO TV.  Bărbatul de 52 de ani care și-a pierdut viața era tatăl a 10 copii. Omul muncise mai mulți ani în străinătate, iar acum își construia o casă pentru familia sa. Își dorea mult să rămână alături de cei dragi, în România, dar a sfârșit mort într-un accident de mașină. 

Accidentul a avut loc în comuna Dragomirești, pe Drumul Județean 243. Din primele informații, se pare că un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum lateral și a fost izbit în plin de o autoutilitară care circula regulamentar. În mașina care a provocat tragedia se afla și tatăl celor 10 copii.

 ”Amândoi își fac casă. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital”

”Vinovată e mașina mică, nu a acordat prioritate, mașina mare a mers normal. El a ieșit în fața lui și l-a umflat imediat. Îs o familie de oameni necăjiți. Au muncit prin străinătăți. Amândoi își fac casă acum. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital.”, a povestit un localnic, martor al accidentului.

Bărbatul era pasager în acea mașină și a fost grav rănit. A fost scos din mașină de localnici, dar în pofida eforturilor medicilor, a murit. 

”Victima era scoasă din mașină, pe șosea, în stop cardiorespirator. Când am ajuns, am preluat resuscitarea. Din păcate, la ora 10 s-au întrerupt manevrele, pacientul nu avea semne compatibile cu viața.”, a declarat dr. Andrei Constantin, SMURD Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel