Urmărește emisiunea live
Incendiu la un complex rezidențial din Sectorul 6 al Capitalei. Mai mulți locatari, evacuați de urgență - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Incendiu la un complex rezidențial din Sectorul 6 al Capitalei / Foto: Captură video Realitatea Plus
Incendiu la un complex rezidențial din Sectorul 6 al Capitalei / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un incendiu a izbucnit la un complex rezidențial situat în Sectorul 6 al Capitalei.

Un incendiu violent a izbucnit în cursul nopții la un complex rezidențial situat în Sectorul 6 al Capitalei, transmite Realitatea Plus.

Salvatorii au fost alertați după ce flăcările au cuprins un apartament situat la etajul patru al unui bloc de locuințe. Mai mulți locatari au fost evacuați de urgență, iar la fața locului a fost folosită inclusiv o autoscară. Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar focul a provocat pagube materiale însemnate. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit focul. A fost deschisă o anchetă, iar pompierii urmează să stabilească care este cauza izbucnirii incendiului. 

 

Un bărbat, arestat în cazul incendiului de la Salonta

Un bărbat a fost arestat în cazul incendiului de la depozitul de deşeuri din Salonta. Individul în vârstă de 35 de ani ar fi dat foc intenţionat, transmite Realitatea Plus.

Din primele cercetări se pare că bărbatul a folosit carburant pentru a provoca incendiul. Ancheta va stabili exact cum s-a petrecut totul. Suspectul are antecedente. El a mai dat foc unui grajd de animale în trecut și a fost arestat la domiciliu la vremea respectivă. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest.

Reamintim că vineri dimineață, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de deșeuri plastice reciclabile din apropierea localității Salonta. Peste 60 de pompieri militari din cinci subunităţi ale ISU Bihor au intervenit pentru stingerea incendiului cu nouă autospeciale cu apă şi spumă. Focul a cuprins o suprafaţă de aproape 8.000 de metri pătraţi, trei hale şi curtea depozitului, cu aproape 1.300 de tone deşeuri din plastic reciclabil.

Fumul toxic a fost purtat de vânt către Ungaria, Salonta fiind o localitate apropiată de graniţă, la circa 14 kilometri distanţă. Conducerile ISU Bihor şi Arad şi-au informat omologii ungari despre poluarea transfrontalieră. Nu au fost înregistrate victime, dar pagubele materiale sunt mari. Reprezentanţii Gărzii de Mediu Bihor vor demara luni un control la această firmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel