Incendiu la Spitalul din Suceava: peste 300 de pacienți, între care 102 copii,  evacuați
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Județean Suceava, la Secția Ginecologie. A fost activat Planul Roșu de intervenție în urma căruia au fost evacuați 329 de pacienți, între care 103 copii. Dintre copii, 57 sunt nou-născuți.

”Flăcările s-au manifestat în zona unui salon de la etajul IV al spitalului. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar la fata locului s-au deplasat toate forţele şi mijloacele de la Detaşamentul Suceava”, a transmis ISU Suceava.
Sursa citată a precizat că incendiul a pornit de la un salon al Secţiei Ginecologie. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum.

„Pacienții au fost relocați în alte secții din spital. Din totalul pacienților evacuați, 102 sunt copii (57 nou-născuți). 40 de pacienți evacuați sunt de la etajul patru”, anunță ISU Suceava.

Pentru stingerea incendiului au fost chemate toate forțele din cadrul Detașamentului Suceava și au fost alocate și alte forțe și mijloace de la celelalte subunutăți din județ.

La ora transmiterii știrii, incendiul a fost stins, însă se lucrează pentru îndepărtarea efectelor.

Pompierii cercetează cauza izbucnirii incendiului.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, precizează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel