Incendiu la o hotel de lux din Londra. Robbie Williams, prins în interior
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Un incendiu puternic a izbucnit la un hotel de cinci stele din centrul Londrei. Printre persoanele care se aflau în acel moment în hotel se numără și Robbie Williams. 

Knightsbridge este unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, în care se află magazine de lux ca Harvey Nichols şi Harrods. Circulaţia rutieră pe drumurile din zonă a fost oprită, iar transportul feroviar a fost perturbat, a anunţat autoritatea în domeniul transporturilor din capitală, Transport for London, înr-un mesaj postat pe Twitter

Fumul gros a fost vizibil de la mai mulţi kilometri, iar 120 de pompieri şi zeci de maşini de intervenţie au mers la faţa locului pentru a stinge flăcările. Nu s-au înregistrat victimele. 

Robbie Williams, prins de camerele de filmat, când a fost evacuat 

Clienţii şi personalul hotelului au fost evacuaţi, decizie luată şi în cazul oamenilor care locuiesc în apropierea clădirii.

Printre cei care au fost văzuți ieșind din hotel se află și celebrul artis Robbie Williams. Acesta a fost filmat coborând pe scara de incendiu, alături de alți oaspeți ai hotelului, relatează Metro.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel