Data publicării:

Incendiu la o fabrică de mobilă din Maramureş

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la instalaţia de evacuare a rumeguşului dintr-o fabrică de mobilă din oraşul Târgul Lăpuş, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

Conform sursei citate, în urma incendiului au rezultat doar pagube materiale, focul fiind stins înaintea extinderii spre alte obiective din fabrica specializată în producerea de canapele. Flăcările au cuprins instalaţia de evacuare a rumeguşului şi diverse utilaje. 'La faţa locului au intervint forţe de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş - 2 echipaje, 1 echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Târgu Lăpuş, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lăpuş, iar în sprijin s-au deplasat două echipaje de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare', a spus Cornel Băbuţ.

În cursul zilei de marţi, proprietarii fabricii urmează să facă o evaluare a pagubelor produse de foc. Fabrica din oraşul Târgu Lăpuş a mai fost afectată, în ultimii ani, de două incendii, ultimul, care a avut loc în anul 2008, distrugând unitatea aproape în totalitate, pagubele fiind evaluate atunci la aproape 3 milioane de euro, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel