Incendiu într-un bloc din Constanța. Femeie care s-a aruncat de la balcon a murit - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: ISU Constanța
Sursă foto: ISU Constanța
Un incendiu violent a izbucnit într-un bloc din Constanța.

UPDATE: Proprietara locuinței care a luat foc în orașul Constanța a murit. Primele informații arată că femeia a căzut de la etaj când a încercat să scape de flăcări pe balcon.

Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Constanța. Proprietara apartamentului este grav rănită, după ce s-a aruncat de la balcon, încercând astfel să scape din flăcări. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și se află în stop cardio-respirator. Rănit ar fi și soțul acesteia. Pompierii intervin de urgență cu mai multe autospeciale și încearcă să se stingă focul, transmite Agerpres. Deocamdată nu se știe de la ce a izbucnit incendiul.

"Incendiu s-a produs pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Este vorba despre un bloc cu 7 etaje, iar incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 6. Proprietara apartamentului a sărit de la balconul apartamentului. Ea a fost preluată de urgență de un echipaj SMURD. La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere şi o autoscară, incendiul manifestându-se generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Se pare că și soțul femeii a suferit în urma incendiului.", a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel