Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu în județul Constanța lângă un azil de bătrâni. Planul Roşu de Intervenție a fost activat

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: B1TV
Captură de ecran / Foto: B1TV

Un incendiu a izbucnit în județul Constanța.

Update: Căminul de bătrâni nu mai este în pericol după ce, preventiv, ocupanții căminului, aproximativ 80 de persoane, au fost evacuate, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Nu mai există posibilitatea de propagare a incendiului la căminul de bătrâni. În mod preventiv, au fost evacuate toate persoanele aflate în locaţie, o parte dintre acestea fiind transferate într-o altă clădire, aflată în apropiere”, a transmis IGSU.

Captură de ecran / Foto: B1TV

Știrea inițială: În zona localității Poarta Albă, în apropierea unui cămin pentru bătrâni, a izbucnit un incendiu de vegetație uscată care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea”.

Pentru gestionarea eficientă a situaţiei, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Constanţa”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU ”Dobrogea”, Anamaria Stoica, conform Agerpres.

La faţa locului au fost alocate şase maşini de stingere din cadrul ISU Constanţa, două autospeciale pentru transport victime multiple, patru ambulanţe SMURD, precum şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În sprijin au fost trimise şi două maşini de stingere de la ISU Călăraşi, o alta de la ISU Ialomiţa şi o autospecială de stingere de la ISU Bucureşti - Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel