Incendiu în drum spre școală: 30 de elevi salvați în ultimul moment, dintr-un autocar în flăcări /video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
O călătorie aparent obișnuită spre școală s-a transformat într-un coșmar pentru 30 de elevi din comuna Sichevița, județul Caraș-Severin.

Drumul lor către școala din Moldova Nouă a fost abrupt întrerupt de un incendiu care a cuprins într-o clipă autobuzul în care se aflau.

Șoferul a observat primele semne de fum ce ieșeau din compartimentul motor al autobuzului în timp ce se afla la volan. Acțiunea sa rapidă și decisivă a fost crucială pentru salvarea vieților tuturor pasagerilor.

A oprit imediat vehiculul și a evacuat rapid elevii, asigurându-se că aceștia se îndepărtează în siguranță de mașina în flăcări.

Situația s-a complicat rapid odată cu intensificarea vântului, care a alimentat flăcările și a făcut dificilă intervenția pompierilor. Eforturile acestora au fost îngreunate de condițiile meteo nefavorabile, însă au reușit să stăpânească incendiul.

Anchetatorii au început să investigheze cauzele acestui incident, cu suspiciuni inițiale că o defecțiune la compartimentul motor ar fi declanșat incendiul. Detalii suplimentare vor fi furnizate odată ce ancheta va fi finalizată.

Incidentul a avut un impact semnificativ și asupra traficului din zonă, cu DN57 blocat temporar în Moldova Nouă în timpul operațiunilor de stingere a incendiului. Cu toate acestea, în prezent, circulația rutieră a revenit la normal pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel