Incendiu puternic în Dâmboviță. O persoană, găsită decedată
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un incendiu puternic a izbucnit, în această seară, la o casă bătrânească din municipiul Moreni. O persoană a murit.

O persoană a fost găsită decedată de către pompierii din Moreni care au acționat pentru stingerea flăcărilor care s-au manifestat pe aproximativ 50-60 de metri pătrați din imobil. "Din nefericire, o persoană a fost găsită decedată. Incendiul a fost lichidat și se acționează pentru înlăturarea efectelor negative”, se arată într-o informare ISU Dâmbovița.

Pentru lichidarea flăcărilor au acționat pompierii Detașamentului Moreni, care au intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, scrie dbonline.ro.

Un alt incendiu puternic a cuprins o gospodărie din comuna Comișani, în urmă cu aproape două săptămâni/  În anexă a fost găsit, carbonizat, trupul unei persoane. De asemenea, o altă persoană a suferit un atac de panică și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit dbonline.ro.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, care au acționat cu 3 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

"La locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta  la o anexă și la acoperișul casei. În scurt timp, incendiul a fost localizat. Acesta a afectat o suprafață de circa 50 de metri pătrați. În anexă, a fost găsită o victimă, carbonizată. O altă persoană a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul SMURD Târgoviște și a fost transportată la UPU Târgoviște. În urmă cu puțin timp, incendiul a fost lichidat”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Citește și:

Incendiu la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din județul Argeș

În urmă cu doar câteva zile, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Argeș a luat foc, iar zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. Este vorba despre restaurantul Ciobănașul aflat în Câmpulung Muscel, un local cunoscut nu doar câmpulungenilor ci și tuturor celor care ajungeau în zonă.

"Incendiu la acoperișul unui restaurant de pe strada Petre Zamfirescu din municipiul Câmpulung. Intervin pompieri cu 5 autospeciale pentru stingerea incendiilor,  doua autoscari și un echipaj SMURD.”, a precizat ISU Argeș, conform ziarobiectiv.

În cele din urmă, incendiul a fost lichidat, înainte de a se extinde la restul complexului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel