Incendiu în Centrul Capitalei. UPDATE: Flăcările sunt ținute sub control de pompieri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: ISU B-IF
Sursă foto: ISU B-IF
Un incendiu a izbucnit în centrul Capitalei, fiind necesară intervenția a 12 autospeciale.

UPDATE 2.  Incendiul produs în zona Calea Moşilor este localizat şi se lucrează la lichidarea sa, informează ISU Bucureşti Ilfov.

UPDATE. Traficul este restricţionat în zona incendiului produs pe Calea Moşilor, pe segmentul cuprins între strada Paleologu şi bulevardul Hristo Botev, informează Brigada Rutieră, citată de Agerpres. Participanţilor la trafic li se recomandă să evite zona, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să circule cu prudenţă.

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o casă situată pe Calea Moşilor din Capitală, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 300 metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare.

Pompierii acţionează cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SUMRD, precizează ISU Bucureşti-Ilfov. 

Știrea inițială

Pompierii intervin cu 10 autospeciale la un incendiu produs la la un imobil situat pe Calea Moșilor, anunță ISU București - Ilfov, citat de Mediafax. 

Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați., cu posibilități de propagare.

„Acționăm cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o descarcerare, o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD”, comunică ISU București - Ilfov.

Incendiu violent la Prosper Plaza în luna martie

În urmă cu două săptămâni, un incendiu violent a mistuit un centru comercial din București. Flăcările au ars pe o suprafață de 800 de metri pătrați. La faţa locului au intervenit 11 autospeciale de stingere şi 4 autoscări , informa ISU B IF. 

Din cauza incendiului a fost emis și un mesaj RO-Alert. "Incendiu major pe Calea 13 septembrie la Complexul Prosper. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicare pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie", indică ISU. 

Un imobil de locuințe din apropiere a fost evacuat, deoarece între locuințe și clădirea în flăcări era doar o alee de acces. 

La locul incendiului a venit și primarul Cristian Popescu Piedone, iar purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, anunţa că incendiul a fost localizat şi că nici nu sunt raportate victime. 

Un număr de 35 de maşini de pompieri şi opt ambulanţe au fost trimise la incendiul care a cuprins magazinul Prosper din Calea 13 Septembrie din Capitală, scria în martie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel