Data actualizării:
Data publicării:

Explozie Crevedia. Arafat, primele declarații despre morți și răniți / „A făcut infarct, nu a decedat de la incendiu. Sunt 26 de pompieri răniți“

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Șeful DSU Raed Arafat a vorbit despre victimele de la incendiul din Crevedia.

Sâmbătă seară, la aproximativ 3 ore și jumătate după prima explozie de la Crevedia, Raed Arafat, șeful DSU, a făcut declarații de presă.

„Iniţial era vorba de 6 persoane care au fost afectate, persoane civile, din care cinci sau 6, e în dinamică situaţia, (...) intubate. A fost un stop cardiac la o persoană care nu era direct corelată cu incendiul propriu-zis, (...) dar a fost panicată.

După a doua explozie sunt în jur de 26 de pompieri, până la acest moment, posibil să mai fie 2-3 când vor veni rapoartele de la spitale. Unul singur e intubat. Au fost 7 când au ajuns echipajele SMURD și Ambulanței, dintre care trei intubați la fața locului și alții care au fost duși la spitale, intubați în spitale. A mai fost un pacient care a făcut infarct aici și a fost resuscitat de Ambulanță și din nou a făcut stop cardiac, din păcate.

A decedat nu dai cauza incendiului, ci din cauza infarctului. Nu e pacient ars. După ce se lichidează incendiul pompierii vor căuta toată zona“, a spus Raed Arafat.

CITEȘTE ȘI       -      BREAKING NEWS  „Bă', băieții noștri sunt acolo! Doamne ferește!“ / Strigăte de groază la cea de-a doua explozie: Fugiți! Fugiți / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel