Incendii California. Gerard Butler, casă făcută scrum - foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Gerard Butler
Gerard Butler
Actorul Gerard Butler s-a întors la locuința din Malibu, California, după ce, cu câteva zile în urmă, a fost evacuat din cauza incendiilor care au devastat zona.

Actorul a postat pe Instagram imaginile dezastruoase de acasă, potrivit themirror.co.uk.  "Momente foarte dificile s-au abătut peste California", a scris actorul, care și-a găsit jumătate din proprietate făcută scrum. De asemenea, acesta a remarcat "curajul și spiritul de sacrificiu al pompierilor".

Pentru a putea respira, acesta a fost nevoit să poarte o mască, în timp ce arăta ce a mai rămas din locuința sa. Mai multe celebrităţi care locuiesc în această regiune exclusivistă precum Kim Kardashian, actriţa Alyssa Milano, cântăreaţa Lady Gaga sau cineastul mexican Guillermo del Toro au fost nevoiţi și ei să-şi abandoneze reşedinţele.

În Malibu au ars circa 30 de case, iar 'Woolsey Fire' a mistuit deja peste 50 km2 de vegetaţie. Potrivit TMZ, câştigătoarea olimpică şi personalitate de televiziune Caitlyn Jenner şi-a pierdut casa în incendiu. Actorul Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter pentru a-şi localiza părinţii, Janet şi Martin Sheen.

În septembrie, incendiul numit 'Mendocino Complex' a reuşit să fie controlat după aproape două luni de luptă cu flăcările. Aproximativ 190.000 de hectare au fost distruse, devenind cel mai mare incendiu de pădure din istoria recentă a statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel