Încă un rateu marca Neamțu. Pamflet electoral anti-Ponta - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
neamțu dc
neamțu dc

Candidatul ARD la alegerile parlamentare din decembrie, Mihail Neamțu, își continuă atacurile eșuate la adresa premierului Victor Ponta.

Mai nou, folosind un limbaj prețios ca de fiecare dată, Mihail Neamțu se lasă filmat în timp ce rostește pamflete. Cu calități oratorice îndoielnice și un zvâc anti-USL pornit din ”inima” care stă să repornească, liderul Noua Republică îl ironizează pe premierul României și îl ”alintă” ”Victoraș.”

Laitmotivul rămâne același ca în celălalt atac nereușit - în care spunea că Victor Ponta a fost diagnosticat cu ”xerox pozitiv” - teza de doctorat a premierului. ”Să nu credeți că nu a obținut titlul de mare om de știință, un doctorat cu domnul Adrian Năstase la București,” spune Mihail Neamțu. El pare să ignore caracterul redundant al criticilor sale la adresa lui Victor Ponta, toate menținându-se pe linia presupusului plagiat.

Candidatul ARD nu putea să uite trustul Intact, pe care îl numește ”singurul claxon” al premierului. De asemenea, ”Mecanicii Șova Dănuț și Alina Ghorghiu”ajung și ei sub tirul ironiei lui Mihai Neamțu.

Filmulețul postat pe Youtube acum o zi a devenit viral pe internet, strângând până în prezent un număr record de 107 vizualizări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel