Urmărește emisiunea live
Încă un amical de lux pentru România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Echipa națională de fotbal a României ar putea întâlni anul viitor două dintre cele mai puternice reprezentative ale planetei. Pe lângă amicalul cu Argentina, băieții lui Victor Pițurcă ar putea înfrunta din nou Brazilia, la trei ani distanţă de amicalul de la Sao Paulo, care a coincis cu retragerea lui Ronaldo.

"Avem o solicitare pentru un amical cu Brazilia. Încă nu ştim dacă e posibil. Ar trebui să se joace undeva în Europa sau în Brazilia. Vom vedea, încă suntem la nivel de discuţii. Partida ar trebui să se joace în primăvara viitoare", a spus Mircea Sandu, preşedintele FRF, conform realitatea.net.

România mai are programat un amical de lux la începutul lui 2014, urmând să înfrunte, pe 14 martie, pe Arena Naţională, echipa Argentinei.

România a întâlnit de trei ori selecţionata Braziliei. Primul duel a avut loc la Campionatul Mondial din 1970, când sud-americanii s-au impus cu 3-2. Următoarele două întâlniri au fost amicale, ambele având loc la Sao Paulo. De fiecare dată s-a impus Brazilia, 2-0 în 1972 şi 1-0 în 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel