Data publicării:

Încă o viață s-a stins pe șosele din România. Biciclist, accidentat mortal

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont
Foto: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont
Un nou val de accidente s-a produs pe șoselele din România. În cel mai recent accident, produs la Galați, un biciclist și-a pierdut viața. 

Un bărbat de 69 ani din judeţul Galaţi, aflat pe bicicletă, a fost lovit mortal de un autoturism pe DJ 251 A, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DJ 251A, în localitatea Corod, s-a produs un accident soldat cu decesul unei persoane.

Din primele verificări făcute la faţa locului, poliţiştii au constatat că victima, un bărbat de 69 de ani, care circula pe drumul respectiv cu bicicleta, a fost acroşat de un autoturism, condus de un tânăr de 33 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul biciclistului

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul. 

Accident grav în județul Neamț

Cinci persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 15C, pe raza comunei Răuceşti, între un autoturism şi o autoutilitară, echipajele medicale aplicând manevre de resuscitare în cazul unei victime aflate în stop cardio-respirator, a informat ISU Neamţ, mai scrie Agerpres. 

Potrivit ISU Neamţ, Spitalul Orăşenesc din Târgu Neamţ a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta una dintre victime, o tânără de 19 ani, la un spital din judeţul Iaşi.

Biroul de Presă al IPJ Neamţ a informat că, din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Răuceşti, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, în localitatea Răuceşti, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din aceeaşi localitate.

Imediat după producere evenimentului rutier, tânărul în cauză a părăsit locul producerii accidentului, în prezent fiind desfăşurate activităţi de căutare în vederea depistării acestuia.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a patru pasageri din acelaşi vehicul, cu vârste cuprinse între 19 şi 64 de ani, din Răuceşti. Victimele au fost preluate şi transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Doi bărbați au fost răniți și într-un accident produs în Giurgiu

Doi bărbaţi au suferit traumatisme şi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce maşinile pe care le conduceau, un tractor agricol şi un camion încărcat cu asfalt au intrat în coliziune pe DJ 411, între localităţile Budeni şi Brăniştari din judeţul Giurgiu.

"În urmă cu puţin timp, pompierii din cadrul Punctului de lucru Călugăreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs între un tractor agricol şi un camion care transporta bitum (asfalt), pe DJ 411, între localităţile Budeni şi Brăniştari. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă cu un echipaj format din patru subofiţeri şi un echipaj de la SAJ Giurgiu. Echipele de intervenţie au constatat că, în urma accidentului, cei doi conducători auto au suferit traumatisme. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel