Încă o femeie a fost înjunghiată în Timișoara
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cutit
cutit

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, marţi după-amiază, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit. Este al doilea incident de acest fel petrecut astăzi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că o femeie de 45 de ani a fost înjunghiată de un bărbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care aceasta locuieşte, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale. Mezdrea a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul şi încearcă să îl găsească pe făptaş.

O altă tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în zona abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Incidentul s-a petrecut, marţi la prânz, în zona UMT din Timişoara, în apropierea Pădurii Verzi. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spuneau că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul şi încearcă să îl găsească pe agresor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel