Încă doi parlamentari PP-DD au demisionat pentru a se alătura PSD
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
senat
senat

Partidul lui Dan Diaconescu a mai pierdut doi parlamentar, după ce senatorul Ștefan Stoica și deputatul  Miron Alexandru Smarandache au decis să demisioneze pentru a se alătura PSD. 

Senatorul Ştefan Stoica, ales în colegiul uninominal 1 din circumscripţia nr. 23 Ialomiţa, şi-a anunţat luni, în debutul şedinţei plenului Senatului, demisia din grupul PP-DD, potrivit Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat, luni, în plen, că deputatul Miron Alexandru Smarandache a demisionat din grupul PP-DD şi se înscrie în grupul PSD. Cu acest prilej, Smarandache şi-a retras semnătura de pe moţiunea simplă "Opriţi instituţionalizarea inchiziţiei audiovizualului şi manipularea democraţiei" iniţiată de PP-DD şi PDL, care se dezbate astăzi în plenul Camerei Deputaţilor.

În mai puțin de un an, PP-DD a pierdut 23 de parlamentari, majoritatea migrând către PSD.  Crin Antonescu declara că nu este îngrijorat de demersul traseiștilor de a se înscrie la PSD.

 "Unii fac în continuare ameninţări - de câte ori e o criză se aude că Hrebenciuc a mai discutat cu doi de la PP-DD- e ridicol, nu mă sperii, poate să-i pe toţi. (...) Astea sunt lucruri de bodegă, «am mai luat trei PP-DD-işti am majoritate», serios, şi ce faci cu ea? PP-DD-iştii vin acolo, sunt ca murăturile de iarnă la cămară", a arătat Antonescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel