"În USL se va dezlănțui potopul". Cine o spune
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
raluca turcan
raluca turcan

Vicepreședintele PDL Raluca Turcan este de părere că partidele care formează USL sunt în competiție electorală și că acest lucru se va vedea după ce premierul Victor Ponta se va întoarce din SUA, când va apărea "conflict şi un război pe faţă". 

"Cel mai probabil, după vizita în SUA a premierului Victor Ponta, USL se va desfiinţa. Dintre Ponta şi Antonescu unul vrea să capitalizeze mai uşor electorat şi joacă rolul opoziţiei, dar la putere. Acela este Crin Antonescu", este de părere Raluca Turcan, potrivit citynews.ro.

Aceasta argumentează ceea ce susține prin următoarea afirmație: "Ponta are o agendă de minciună pentru SUA, agendă de minciună şi decredibilizare în care va arăta că ţara este stabilă instituţional".

"Vom vedea cu toţii că , după această minciună livrată din nou, USL se va destrăma. Vor ajunge la un conflict şi un război pe faţă şi practic se va dezlănţui potopul, cu victime sigure cetăţenii acestei ţări", a mai spus Turcan. Aceasta a adăugat că partidele PSD și PNL sunt deja intrate în competiție pentru alegerile de anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel