Fără Penali. Robu: În Timişoara au fost validate 93% dintre semnături
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Sursa foto: Aradon.ro
Sursa foto: Aradon.ro
Serviciul de Evidenţa Populaţiei al Primăriei Municipiului Timişoara a finalizat, luni după-amiaza, verificarea semnăturilor adunate în cadrul campaniei cetăţeneşti intitulate #fără penali în funcţii publice, pentru organizarea unui referendum, validând 93,7% din semnături. 

'Au fost verificate 27.789 de semnături, din care 26.057 au fost validate, iar 1.732 au fost invalidate. Putem spune că în Timişoara, procentul de validitate este unul foarte bun, de 93,7%', a declarat presei, luni, primarul Nicolae Robu. USR Timiş anunţa săptămâna trecută că, până vineri, în judeţul Timiş, doar 10% din semnături au fost validate, cel mai mare procent de invalidări, de 55% venind de la primăria oraşului Sânnicolau Mare, condusă de un primar liberal.

'Urmează primăria Lugoj, unde primarul PSD nu a dat explicaţii de ce au fost respinse 50% din listele cu semnături, iar în comuna Ghiroda au fost respinse 40% din semnături', anunţa, vineri, USR. Conform USR Timiş, echipele au adunat semnături din toate localităţile judeţului, plus 9.000 de semnături pentru alte judeţe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel