Data publicării:

În Sectorul 1, se ridică mașina, se curăță zăpada și se așează mașina

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
pricipalele-bulevarde-din-bucuresti
pricipalele-bulevarde-din-bucuresti

Cu toții știm cât de neplăcut este să mergi pe străzile Capitalei după o zăpadă puternică și viscolită. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a fluidiza circulația, primarul liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman a decis, joi, la comandamentul local de deszăpezire, ca autoturismele parcate regulamentar să fie ridicate, curățată zăpada și apoi așezate la loc, informează site-ul instituției administrative.

În cadrul comandamentului local de deszăpezire de la Sectorul 1, primarul Andrei Chiliman, a stabilit un plan elaborat care implică ajutorarea persoanelor vârstnice, a persoanelor fără adăpost sau a persoanelor nedeplasabile în perioada de temperaturi extreme, de altfel o inițiativă lăudabilă și demnă de urmat.

Doar că, ultima parte a comunicatului face referire la operațiunea dedicată eficientizării activității de deszăpezire pe raza sectorului 1, potrivit căreia o întreagă coloană motorizată sosește la fața locului, identifică toate autoturismele, se stabilește locul de start,  direcția de mers, se ridică autoturismul, se curăță zăpada și se repune mașina pe aceeași poziție.

”Utilajele Romprest vor fi însoțite de un echipaj al Poliției Locale și un echipaj al firmei care se ocupă de ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Sectorul 1. Pentru facilitarea acțiunii de deszăpezire, autoturismele parcate pe marginea străzilor vor fi ridicate temporar până la curățarea carosabilului, iar cele parcate neregulamentar vor fi ridicate și duse în Aleea Mateloţilor nr. 31-43”, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel