În ce ORDINE trebuie să adaugi LAPTELE și ZAHĂRUL în CAFEA. Ai greșit până acum! Explicația
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu, Florentina Constantin
WhatsApp
Trebuie să știi că există o ordine în care se adaugă laptele și zahărul în cafea. Iată și explicația.

Atunci când adaugi mult lapte, pe care nu îl încălzești în prealabil, și adaugi și zahăr, temperatura băuturii scade foarte mult. În acest fel, zahărul nu se poate descompune în mod corespunzător, așa că ajungi să ai multe granule pe fundul cănii.

Acesta este motivul pentru care trebuie să adaugi întotdeauna zahărul înaintea laptelui. După ce te-ai asigurat că s-a dizolvat complet, poți adăuga laptele.

Vezi și: Ce să pui în CAFEA pentru o AROMĂ INTENSĂ. Substanțele dăunatoare vor fi înlăturate

CARTOFI la cuptor cu UNT, USTUROI și CAȘCAVAL. Rețeta pe care o vei adora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel