În ce lună te-ai născut? Află de la numerologul Corina Stratulat ce rol important ai în familie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Numerologul Corina Stratulat a spus cum poate influența luna nașterii rolul pe care îl avem în familie.

„Noi avem capacitatea să alegem, însă este mai ușor să alegem când avem mai multă informație. (...) Avem anumiți indicatori care ne ajută să înțelegem cum stau lucrurile în raport cu familia noastră. Știm că nu ne naștem întâmplător într-o anumită zi, dar nici întâmplător într-o anumită familie sau într-un anumit loc. Toate acestea ne oferă o structură cu care defilăm în viața”, a spus numerologul Corina Stratulat.

Specialistul în numerologie a explicat cum ne poate influența luna nașterii rolul nostru în familie. Numerologul Corina Stratulat a povestit că persoanele care s-au născut în luna ianuarie au rolul de a-și ajuta frații, de a le fi alături. „Toți cei născuți în ianuarie au în interiorul lor nevoia de a fi de folos fraților și surorilor. Este foarte important să își onoreze acest angajament”, a mai spus specialistul în numerologie.

Cei născuți în luna februarie au o relație foarte specială cu bunicii. De cele mai multe ori, aceștia sunt crescuți de bunici, fapt pentru care trebuie să păstreze o legătură cu ei.

În schimb, cei născuți în luna martie își doresc să devină independenți de mamă: „Nu își doresc să depindă de mamă. Mamele care au născut în luna martie trebuie să știe să își lase copiii cât mai independenți. Să gândească singuri, să aibă personalitate, să se descurce.”

În aprilie sunt persoanele care leagă o relație deosebită cu tatăl. De altfel, în luna mai există cei care au o relație destul de tensionată cu mama.

În iunie sunt cei care țin familia unită. Aceștia suferă foarte mult dacă părinții ajung să divorțeze: „Ei au rolul de a-și împăca părinții, iar de multe ori preiau modelul de cuplu în viață, ceea ce nu le este favorabil.”

În iulie se află persoanele care nu trebuie să stea pe loc, să aibă deplasări dese. Mulți au decis să plece din țară, iar viața lor s-a schimbat complet. De asemenea, persoanele născute în luna august au rolul de a armoniza relațiile de familie și de a nu ține partea nimănui.

În septembrie sunt cei care au responsabilitatea de a duce talentul sau moștenirea neamului mai departe. Cei născuți în octombrie trebuie să înmulțească moștenirea neamului. În noiembrie sunt persoanele care își doresc să numele și statutul neamului. Cei născuți în luna decembrie sunt spirite mai libere și au sarcina de a se dezvolta din toate punctele de vedere: „Ei au mai mult timp și energie, nu sunt prinși în chestiuni care țin de familie”, a spus Corina Stratulat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Află dacă numărul de la mașină îți aduce noroc sau ghinion

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre semnificația numerelor de la mașină în viața șoferilor și ce evenimente neplăcute pot apărea în trafic.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet. Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel